Як зробити форшмак пропорції
Як робиться справжній форшмак?
Очищені від кісток шматочки оселедця відмочуємо кілька годин у воді чи молоці, потім пропускаємо їх через м'ясорубку. Свіже яблуко, цибуля та білий хліб теж пропускаємо через м'ясорубку, додаємо туди вершкове масло, лимонний сік, перець. Тепер з'єднуємо оселедець і отриману масу, от і готовий ваш форшмак із оселедця.
Як приготувати фаршмак?
Як приготувати класичний форшмак із оселедця
- Філе оселедця розрізати на шматочки.
- Цибуля, яблуко та відварені яйця крупно нарізати.
- У мисці поєднати всі підготовлені інгредієнти.
- І подрібнити в м'ясорубці чи блендері до однорідної маси. …
- Все ретельно перемішати.