Як зробити форшмак пропорції

Як робиться справжній форшмак?

Очищені від кісток шматочки оселедця відмочуємо кілька годин у воді чи молоці, потім пропускаємо їх через м'ясорубку. Свіже яблуко, цибуля та білий хліб теж пропускаємо через м'ясорубку, додаємо туди вершкове масло, лимонний сік, перець. Тепер з'єднуємо оселедець і отриману масу, от і готовий ваш форшмак із оселедця.

Як приготувати фаршмак?

Як приготувати класичний форшмак із оселедця

  1. Філе оселедця розрізати на шматочки.
  2. Цибуля, яблуко та відварені яйця крупно нарізати.
  3. У мисці поєднати всі підготовлені інгредієнти.
  4. І подрібнити в м'ясорубці чи блендері до однорідної маси. …
  5. Все ретельно перемішати.