Чим корисний шкірка від ківі
Шкірка ківі містить багато вітамінів C і E, які роблять шкіру красивою та пружною, сприяють більш швидкому загоєнню ран та допомагають зберігати молодість та здоров'я. Плюс до всього ці вітаміни є відмінними антиоксидантами, які борються із вільними радикалами в організмі.29 березня. 2022 р.
Чому корисно їсти ківі зі шкіркою?
Шкірка ківі містить високу концентрацію поживних речовин, особливо клітковини, фолієвої кислоти та вітаміну Е.
- Клітковина: ця важлива поживна речовина живить корисні бактерії, які мешкають у вашому кишечнику. …
- Фолієва кислота: є особливо важливою поживною речовиною для росту та поділу клітин.
Збережена копія
Чи можна їсти ківі зі шкірою?
Шкірка ківі містить вітамін С і цілком їстівна. Це один із найефективніших продуктів для тих, хто страждає від запорів, а ще в ньому є корисний для серця калій — майже як у середньому банані, але з умовою, що поїдати ківі ви разом зі шкіркою, а не залишатимете одну зелень.