Як зняти хвости з самогону

Як відокремлювати хвости в самогоні Якщо фортеця досить висока, вилити дистилят у загальну ємність і знову підставити баночку. При першій перегонці (особливо фруктових і зернових браг) можна збирати «тіло» доки градус дистиляту не впав нижче 30%.11 березня. 2016 р.

Як прибрати хвости із самогону?

Як тільки вміст спирту опускається до 40 °, відбір тіла припиняють – далі відбирають хвости, які не виливають, а просто відокремлюють в іншу ємність. Згодом їх можна розвести з водою і дотиснути з них ще кілька етилового спирту. Збережена копія

Коли відбирати хвости у самогоні?

При підвищенні температури до 830С починається значне виділення сивушних олій – "хвостів". Ті, хто не женеться за кількістю і наголошує на високу якість самогону, при цій температурі припиняють відбір «тіла». Після цього до температури браги 98-990С можна збирати "хвости". Збережена копія