Як швидко зварити квасолю червону для салату
Що робити, щоб швидше зварити квасолю?
Швидкий або гарячий спосіб Якщо немає часу на тривале замочування, то просто висипте сухі боби в каструлю і залийте водою в тій же пропорції, що й у попередньому способі. Доведіть до кипіння і поваріть квасолю 2-3 хвилини. Потім зніміть каструлю з плити, накрийте кришкою і дайте постояти щонайменше 1 годину. Збережена копія
Як варити червону квасолю, щоб вона була м'якою?
Як зварити червону квасолю у каструлі?
- Щоб зварити квасолю без попереднього замочування, помийте її та злийте воду.
- Червону квасолю варять у каструлі. …
- Воду потрібно швидко довести до кипіння. …
- Доводимо до кипіння і варимо під кришкою на середньому вогні 15-20 хвилин, іноді потрібно півгодини, особливо якщо вогонь повільний.
Збережена копія