Як швидко почистити варені яйця

Як швидко чистити варені яйця?

Варити їх слід 10 хвилин, не доводячи до кипіння і іноді помішуючи, щоб жовток залишався посередині. Через десять хвилин яйця треба витягнути, злегка постукати ними об стіл, щоб з'явилися тріщини, і відразу облити крижаною водою. Вона проникне всередину, охолодить яйце, розподілиться під шкаралупою та дозволить її легко зняти. Збережена копія

Як легко очистити яйця після варіння?

Щоб яйця швидко та легко чистилися, опускайте їх у вже киплячу воду. А щоб шкаралупа не тріснула, попередньо потримайте яйця у теплій воді. При цьому коли ви варите яйця в холодній воді і на повільному вогні, жовток залишається, як належить, в центрі. Коли кидаєте в киплячий окріп — вони крутяться і бовтаються.