Як правильно топити жир зі свинини

Як правильно розтопити свинячий жир?

Свинячий топлений жир – продукт тваринного походження, витоплений із сала свині. Сировина замочують у підсоленій воді, очищають від забруднень та залишків м'яса, ріжуть на невеликі шматки, нагрівають на повільному вогні. Шкварки виймають, смалець розливають у скляну чи керамічну тару. Харчова цінність на 100 р.

Як топити жир із сала?

Ставимо каструлю на плиту і вмикаємо найсильніший вогонь. Протягом перших 15 хвилин обсмажуємо шматочки сала без кришки, не забуваючи помішувати. Нам потрібно досягти утворення тонкої рум'яної скоринки і початку витоплювання жиру. Не забувається кожні хвилини 3 помішувати вміст посуду, щоб сало не підгоріло. Збережена копія