Як правильно стерилізувати банки з перцем

Викладіть банки у каструлю та наповніть її водою. Вода має доходити до «плічок» банки. Накрийте банки кришками, але не закручуйте. Доведіть воду до кипіння та стерилізуйте протягом часу, вказаного у вашому рецепті.

Як стерилізувати банки із перцем?

Довести температуру духовки до 120°С. Банки обсягом 0,5 стерилізувати 10 хвилин; банки з 0,75 стерилізують 15 хвилин; літрові банки стерилізують 15-20 хвилин. Діставати банки з духовки треба у спеціальних кухонних рукавичках, тримаючи банку двома руками за боки. Обережно, буде дуже палко! Збережена копія

Скільки стерилізувати банки із перцем?

Ставимо каструлю на невеликий вогонь, доводимо до кипіння і потім стерилізуємо: Банки 0,5 л – 10-15 хв; Банки 1 л – 20-25 хв; Банки 3 л – 30 хв. Збережена копія