Як можна зробити гарнір

Що можна зарахувати до гарніру?

У Росії гарніром прийнято називати доповнення до м'ясних чи рибних продуктів у вигляді круп, макаронних виробів, овочів тощо. д. Класична французька кухня також має на увазі будь-яке доповнення, у тому числі овочі, картопля.

Що краще їсти на гарнір?

Вісім найкорисніших і найлегших літніх гарнірів + смачні рецепти

  • Вершкова кукурудза Кукурудзу ще іноді називають царицею полів. …
  • Брокколі та цвітна капуста Брокколі та цвітна капуста багаті на вітаміни групи В. …
  • Кускус …
  • Кіноа …
  • Макарони із твердих сортів пшениці.
  • Стручкова квасоля …
  • Салат з кабачків.
  • Запечений перець