Як можна зробити гарнір
Що можна зарахувати до гарніру?
У Росії гарніром прийнято називати доповнення до м'ясних чи рибних продуктів у вигляді круп, макаронних виробів, овочів тощо. д. Класична французька кухня також має на увазі будь-яке доповнення, у тому числі овочі, картопля.
Що краще їсти на гарнір?
Вісім найкорисніших і найлегших літніх гарнірів + смачні рецепти
- Вершкова кукурудза Кукурудзу ще іноді називають царицею полів. …
- Брокколі та цвітна капуста Брокколі та цвітна капуста багаті на вітаміни групи В. …
- Кускус …
- Кіноа …
- Макарони із твердих сортів пшениці.
- Стручкова квасоля …
- Салат з кабачків.
- Запечений перець