Як можна з'їсти чорноплідну горобину

Перед вживанням плоди горобини розморожують при кімнатній температурі та збивають блендером у пюре. Крім зберігання чорноплідної горобини у свіжому, сушеному та замороженому вигляді, з неї можна приготувати масу смачних і дуже корисних ласощів: чудові соки та компоти, незвичайне варення, різні морси та сиропи.

Як правильно їсти чорну горобину?

Користь сушеної чорноплідної горобини Приймати сушені ягоди варто перед їжею. При нестачі вітаміну С та йоду чорноплідна горобина допоможе заповнити дефіцит, тому сушені ягоди корисно вживати при зобі, хворобах щитовидної залози та ендокринних захворюваннях. Збережена копія

Які хвороби лікує чорноплідна горобина?

Від чого допомагає чорноплідна горобина

  • нормалізація цукру та холестерину в крові;
  • зниження артеріального тиску;
  • зміцнення імунітету;
  • підвищення кислотності шлункового соку;
  • сечогінний ефект.