Стара індичка що робити

Як зрозуміти, що індичка зникла?

Визначити зіпсовану індичку можна приблизно за тими ж ознаками, тільки колір м'якоті відрізняється від курячої. Свіже рожеве філе, відтінок залежить від частини туші, з ледь вловимим запахом, пружне. При натисканні не сочиться зайва рідина, немає липкої плівки та слизу. Додаткова ознака – білі жирові прошарки.

Що робити, якщо індичка вийшла суха?

Якщо в результаті запікання або смаження індича грудка вийшла занадто суха, то можна спробувати її врятувати, приготувавши до неї соус. Для нього потрібні: Гриби, найкраще лісові, якщо печериці – то свіжі. Оскільки їхнього будинку не було на той момент — довелося використати банку вже нарізаних.