Що роблять із кейлу

Її їдять свіжою, варять, смажать, гасять, запікають, готують на пару і роблять із неї смузі і навіть чіпси. За новий сплеск глобальної кейломанії ми повинні дякувати американцям – ресторани Нью-Йорка та Лос-Анджелеса перетворили стару добру листову капусту на модну новинку.7 лип. 2017 р.

Що нагадує на смак кейл?

За смаком вона схожа із сумішшю шпинату та щавлю. Одна з головних кулінарних достоїнств овочів — міцне і пружне листя, яке не в'яне поруч із жирними або кислими продуктами. І там, де багато видів зелені втратить вигляд, «Кейл» хрумтітиме і виглядатиме чудово.

Чи можна їсти сирий кейл?

При цьому, незважаючи на фізичну стійкість, від довгої термічної обробки кейл легко може втратити свої примарні смаки та аромат. Тому найкраще його є сиримабо бланшированим, або обпаленим на вогні. Збережена копія